Project aangepast

Wanneer u een nieuwe woning koopt moet deze volledig aansluiten op uw wensen. We hebben geluisterd naar de markt en er is gebleken dat men op zoek is naar levensloopbestendig woningen. Hierop is dit project aangepast.

Achtkanter

Heerlijk beneden slapen en een badkamer, maar toch ook graag nog die extra kamer op de 1e verdieping voor de (klein)kinderen die komen logeren. Daar hoort dan ook een eigen badkamer bij op de 1e verdieping. En naast die logeerkamer nog een fijne werkkamer, zodat de hobby spullen kunnen blijven liggen. Daarnaast blijkt dat u ook op zoek bent naar het comfort dat het hebben van veel ruimte biedt. In het eerste ontwerp ontbrak deze extra ruimte, nu hebben we een woning bedacht die aansluit op de behoefte van de vitale senior van deze tijd!

Ook bleek er behoefte te zijn aan een 2-onder-1kapwoning voor de doorstromer uit een eengezinswoning. Net even iets groter, slaapkamers voor alle gezinsleden en een ruime berging.  Daarnaast een 2e verdieping die bereikbaar is via een vaste trap en geheel naar eigen smaak in te delen is. De woningen worden duurzaam gebouwd, onderhoudsarme materialen worden toegepast en uiteraard gasloos!  En hoe fijn is dat, nooit meer koude voeten! Op zowel de begane grond als de 1e verdieping wordt standaard vloerverwarming aangebracht.

Weten wat voor u mogelijk is? Bel Agnes, zij is te bereiken via het telefoonnummer 0183-351334. Stuurt u liever een mail, dat kan ook, stuur uw mail dan naar a.stam@thuisinbouwen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *