Fase 2 in de verkoop

Wat een mooi nieuws! Fase 2 is onlangs in verkoop gegaan en de eerste ondertekening is al een feit. Gefeliciteerd kopers met deze prachtige aankoop. Interesse in een van de nog beschikbare woningen, neem gerust contact op voor meer informatie. We vertellen u er graag meer over.

Fase 1 verkocht

Fase 1 van project ‘Achtkanter’ in Groot-Ammers is uitverkocht! Deze week heeft de laatste ondertekening plaatsgevonden. Wij wensen alle toekomstige bewoners heel veel woonplezier!

Fase 2 gaat medio augustus 2020 in verkoop.

Open Huis

Zaterdag 4 juli 10.00 – 15.00 uur OPEN HUIS

Op 4 juli van 10:00 tot 15:00 kunt u vrij inlopen in het ThuisinBouwen Inspiratiecentrum, Energieweg 17 te Meerkerk. Op deze dag is er een verkoopadviseur beschikbaar die al uw vragen beantwoord. U kunt ook alvast inspiratie opdoen op de sanitair- en tegelafdeling. Een sanitairadviseuse staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden! Partners op het gebied van keukens, installatietechniek en woonstyling zijn ook aanwezig om u te informeren over alle mogelijkheden. 

Uiteraard houden wij ons de gehele dag strikt aan de richtlijnen van het RIVM 

Open Huis Achtkanter Groot Ammers

Verkocht

Ondanks een regenachtige morgen is het toch een feestelijke dag! Vanmorgen werd de overeenkomst getekend van één van de twee-onder-eenkapwoningen. We willen de kopers van harte feliciteren!  

Verkocht

Wij feliciteren deze blije kopers met hun nieuwe woning. De woning is naast gasloos, duurzaam en onderhoudsarm ook nog eens levensloopbestendig. Het gehele woonpakket van slaap- en badkamer op de begane grond. Hoe fijn is dat!

Beste Bouwer van 2019

Voor de derde (!) keer is ThuisinBouwen uitgeroepen tot ‘Beste Bouwer’! Deze keer mag ThuisinBouwen zich ‘Beste Bouwer’ in de hoogste categorie (meer dan 50 reviews) noemen. Een hele een eer en wederom een score om trots te zijn! In 2015 en 2018 mochten de creatieve villabouwers zich ook al ‘Beste Bouwer’ noemen, dit motiveert nog meer om deze titel zo lang mogelijk te behouden.

De woningen aan de Achtkanter worden gebouwd door ThuisinBouwen, u zit dus helemaal goed!

Wordt dit uw uitzicht?

Omdat foto’s meer zeggen dan woorden, nog even een nieuwe foto update van het uitzicht vanuit de tuin/ achterkant woning.
 Ziet u zichzelf al zitten volgend voorjaar, heerlijk in het zonnetje genieten van het polderlandschap?

Nieuwe flyer

Bekijk hier de nieuwe flyer van Achtkanter te Groot-Ammers die deze week wordt verspreid;
Deze flyers zijn ook te vinden in het inspiratie centrum van ThuisinBouwen in Meerkerk.

Project aangepast

Achtkanter

Wanneer u een nieuwe woning koopt moet deze volledig aansluiten op uw wensen. We hebben geluisterd naar de markt en er is gebleken dat men op zoek is naar levensloopbestendig woningen. Hierop is dit project aangepast.

Achtkanter

Heerlijk beneden slapen en een badkamer, maar toch ook graag nog die extra kamer op de 1e verdieping voor de (klein)kinderen die komen logeren. Daar hoort dan ook een eigen badkamer bij op de 1e verdieping. En naast die logeerkamer nog een fijne werkkamer, zodat de hobby spullen kunnen blijven liggen. Daarnaast blijkt dat u ook op zoek bent naar het comfort dat het hebben van veel ruimte biedt. In het eerste ontwerp ontbrak deze extra ruimte, nu hebben we een woning bedacht die aansluit op de behoefte van de vitale senior van deze tijd!

Ook bleek er behoefte te zijn aan een 2-onder-1kapwoning voor de doorstromer uit een eengezinswoning. Net even iets groter, slaapkamers voor alle gezinsleden en een ruime berging.  Daarnaast een 2e verdieping die bereikbaar is via een vaste trap en geheel naar eigen smaak in te delen is. De woningen worden duurzaam gebouwd, onderhoudsarme materialen worden toegepast en uiteraard gasloos!  En hoe fijn is dat, nooit meer koude voeten! Op zowel de begane grond als de 1e verdieping wordt standaard vloerverwarming aangebracht.

Weten wat voor u mogelijk is? Bel Agnes, zij is te bereiken via het telefoonnummer 0183-351334. Stuurt u liever een mail, dat kan ook, stuur uw mail dan naar a.stam@thuisinbouwen.nl