Nog 1 vrijstaande woning beschikbaar

Achtkanter Groot-Ammers

Wonen aan de Achtkanter in Groot-Ammers staat voor heerlijk wonen, weg van alle drukte. In alle rust thuiskomen en genieten van uw droomhuis. In dit blog aandacht voor de ruime vrijstaande woning aan de Achtkanter in Groot-Ammers. Er is momenteel nog één vrijstaande woning beschikbaar.

Gebroeders Blokland heeft voor een zestal kavels aan de Achtkanter, 2 vrijstaande en 4 levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen ontwikkeld. De vele opties en keuzemogelijkheden van de vrijstaande woning worden in een persoonlijk gesprek met u besproken. Wensen kunnen verwezenlijkt worden, zodat het uw droomhuis wordt. In het unieke wooninspiratiecentrum van Thuis in Bouwen in Meerkerk kunt u de verschillende bouwopties zelf bekijken. Thuis in Bouwen zal de woningen aan de Achtkanter ook bouwen. De onderneming is al 3 jaar op rij uitgeroepen tot Best Presterende Bouwer van Zuid-Holland.

De woningen worden gas-loos opgeleverd en worden voorzien van een lucht-water warmtepomp. Een grond-water warmtepomp behoort eveneens tot de mogelijkheden. Deze woningen zijn dus klaar voor de gas-loze toekomst!

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kunt u contact opnemen met de makelaar; Kooyman Eigen Huis, hier kunt u tevens de brochure ophalen.
Achtkanter Brochure
T.0184-691773 E. oudalblas@kooyman.comof Agnes Stam van Thuisinbouwen E. a.stam@thuisinbouwen.nl

Evenement zaterdag 21 april

Achtkanter 55+

Het nieuwbouwproject Achtkanter zal doormiddel van flyers en een banner worden gepromoot op de informatiebeurs 55+ in De Spil in Bleskensgraaf. U bent aanstaande zaterdag van harte welkom tussen 11:00-16:00 uur.

Achtkanter Achtkanter

BewarenBewaren

Lunch bijeenkomst nieuwbouwproject Achtkanter gemist?

Achtkanter Groot-Ammers

Op 3 februari vond er een lunchbijeenkomst plaats voor belangstellenden in het inspiratiecentrum Thuisinbouwen in Meerkerk.
Velen wisten de weg naar het inspiratiecentrum te vinden, om daar onder het genot van een heerlijk broodje, van gedachten te wisselen over de vele mogelijkheden die het project biedt voor oud en jong.

Gemist ? Niet getreurd maak vrijblijvend een afspraak met Agnes Stam van Thuisinbouwen of maak een afspraak bij Kooyman Eigen Huis te Oud-Alblas.

Achtkanter Groot-Ammers