Wordt dit uw uitzicht?

Omdat foto’s meer zeggen dan woorden, nog even een nieuwe foto update van het uitzicht vanuit de tuin/ achterkant woning.
 Ziet u zichzelf al zitten volgend voorjaar, heerlijk in het zonnetje genieten van het polderlandschap?

Nieuwe flyer

Bekijk hier de nieuwe flyer van Achtkanter te Groot-Ammers die deze week wordt verspreid;
Deze flyers zijn ook te vinden in het inspiratie centrum van ThuisinBouwen in Meerkerk.

Project aangepast

Achtkanter

Wanneer u een nieuwe woning koopt moet deze volledig aansluiten op uw wensen. We hebben geluisterd naar de markt en er is gebleken dat men op zoek is naar levensloopbestendig woningen. Hierop is dit project aangepast.

Achtkanter

Heerlijk beneden slapen en een badkamer, maar toch ook graag nog die extra kamer op de 1e verdieping voor de (klein)kinderen die komen logeren. Daar hoort dan ook een eigen badkamer bij op de 1e verdieping. En naast die logeerkamer nog een fijne werkkamer, zodat de hobby spullen kunnen blijven liggen. Daarnaast blijkt dat u ook op zoek bent naar het comfort dat het hebben van veel ruimte biedt. In het eerste ontwerp ontbrak deze extra ruimte, nu hebben we een woning bedacht die aansluit op de behoefte van de vitale senior van deze tijd!

Ook bleek er behoefte te zijn aan een 2-onder-1kapwoning voor de doorstromer uit een eengezinswoning. Net even iets groter, slaapkamers voor alle gezinsleden en een ruime berging.  Daarnaast een 2e verdieping die bereikbaar is via een vaste trap en geheel naar eigen smaak in te delen is. De woningen worden duurzaam gebouwd, onderhoudsarme materialen worden toegepast en uiteraard gasloos!  En hoe fijn is dat, nooit meer koude voeten! Op zowel de begane grond als de 1e verdieping wordt standaard vloerverwarming aangebracht.

Weten wat voor u mogelijk is? Bel Agnes, zij is te bereiken via het telefoonnummer 0183-351334. Stuurt u liever een mail, dat kan ook, stuur uw mail dan naar a.stam@thuisinbouwen.nl

Nog 1 vrijstaande woning beschikbaar

Achtkanter Groot-Ammers

Wonen aan de Achtkanter in Groot-Ammers staat voor heerlijk wonen, weg van alle drukte. In alle rust thuiskomen en genieten van uw droomhuis. In dit blog aandacht voor de ruime vrijstaande woning aan de Achtkanter in Groot-Ammers. Er is momenteel nog één vrijstaande woning beschikbaar.

Gebroeders Blokland heeft voor een zestal kavels aan de Achtkanter, 2 vrijstaande en 4 levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen ontwikkeld. De vele opties en keuzemogelijkheden van de vrijstaande woning worden in een persoonlijk gesprek met u besproken. Wensen kunnen verwezenlijkt worden, zodat het uw droomhuis wordt. In het unieke wooninspiratiecentrum van Thuis in Bouwen in Meerkerk kunt u de verschillende bouwopties zelf bekijken. Thuis in Bouwen zal de woningen aan de Achtkanter ook bouwen. De onderneming is al 3 jaar op rij uitgeroepen tot Best Presterende Bouwer van Zuid-Holland.

De woningen worden gas-loos opgeleverd en worden voorzien van een lucht-water warmtepomp. Een grond-water warmtepomp behoort eveneens tot de mogelijkheden. Deze woningen zijn dus klaar voor de gas-loze toekomst!

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kunt u contact opnemen met de makelaar; Kooyman Eigen Huis, hier kunt u tevens de brochure ophalen.
Achtkanter Brochure
T.0184-691773 E. oudalblas@kooyman.comof Agnes Stam van Thuisinbouwen E. a.stam@thuisinbouwen.nl